Campaign to encourage sour cherry consumption
Hungary is a great power in the production of sour cherries, but the consumption of the extremely healthy fruit is low.
The Ministry of Agriculture (AM) and the Agricultural Marketing Center (AMC) launched a campaign promoting sour cherry consumption.
Currently, more than 3400 Hungarian producers grow cherries on 14,000 hectares, producing an average of 70,000 tons of fruits per year – Feldman Zsolt, Minister of State of the Ministry of Agriculture said at a campaign event at the Balaton Sound in Zamárdi. (MTI)
Related news
The number of HÍR trademarked products has continued to increase
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The High Quality Food trademark helps more and more consumers make informed choices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture eases conditions for Agro-ecological Programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The drought protection was effective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: Food industry sales prices increased by 5.4 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
