The latest beverage specialty of Zwack was introduced
After several years of product development, Zwack’s latest beverage specialty, the Kalumba Madagascar Spiced Gint, was introduced.
The complex spicy and citrus-fresh medicinal and spice drinks are produced in Kecskemét at the Zwack Pálinka Manufactory in oak barrels, seasoned figs for months. The specially-presented jellig-sparkling drink, presented today, is named after of the Kalumba root herb.
Related news
Treasures of the past are revealed: Zwack and the Hungarian National Archives work together to preserve values
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Újítók a kapu előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In Zwack Unicum’s light music series, the ensemble pays tribute to tradition in the imposing halls of the Transport Museum.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
The High Quality Food trademark helps more and more consumers make informed choices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu’s hot drinks category exceeded 2024 sales throughout the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The names Etyek Sparkling Wine and Füred have been granted European Union protection.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

