It is good to compete and it is good to win!
Krisztián Füredi, head confectioner of Hisztéria in Tápiószecső won two of the three big cake competitions this year. Rose of Beszterce was inspired by the classic dessert Gerbaud cake, while the Mont Blanc dessert was the inspiration for the Nimród cake. Mono desserts are his favourite, especially the way they are made in France. In his view the hottest trend at the moment is using different textures in the same dessert, e.g. fruit jelly with crispy layers. Mr Füredi opines many convenience products should be replaced with high quality ingredients for a better end result. //
Related news
Expanding professional offering: SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Present your innovation at the SIRHA Budapest 2026 exhibition!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Professional renewal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Stuffed cabbage is the most Christmassy dish of Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Krumplilepel – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

