Significant technological improvements should be implemented in the food industry, according to vice president of NAK
The Hungarian food industry can get out of its difficult situation by increasing competitiveness.
This can be achieved with the significant development of the technology and by increasing the scale of operation in mass production – Éder Tamás, the vice president of the National Association of Agricultural Economics (NAK) told at a professional conference. (MTI)
Related news
Food industry loan portfolio increased by 3.9 percent in the third quarter of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There will be no shortage of high-quality Hungarian fish, according to professional organizations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turning point in the dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Idei győztes sorrend: Grand Automotive East, Tesco Magyarország, Nestlé Hungária
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bagels, stuffed cabbage and online scams – this could be the Christmas menu for many due to the rise in cybercrime
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian professional leadership also shaped global economic decisions at the historic B20 summit in South Africa
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

