Significant technological improvements should be implemented in the food industry, according to vice president of NAK
The Hungarian food industry can get out of its difficult situation by increasing competitiveness.
This can be achieved with the significant development of the technology and by increasing the scale of operation in mass production – Éder Tamás, the vice president of the National Association of Agricultural Economics (NAK) told at a professional conference. (MTI)
Related news
KSH: industrial production expanded by 1.3 percent both compared to the same period of the previous year and compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Elevating poultry prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kaufland Germany Tests New Packaging Return System For Cosmetics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >



