January: Bocuse d’Or Lyon!
In October the Hungarian team started preparing for the Bocuse d’Or world final in Lyon. Bence Dalnoki, sous chef of two Michelin star Stand Restaurant leads the team, with commis Patrik Nyikos assisting him in his work. The team’s coach is Tamás Széll and its president is Zoltán Hamvas. //

Patrik Nyikos and Bence Dalnoki
This article is available for reading in Trade magazin 2022.12-01
Related news
Notre-Dame’s towers reopen to visitors – French tourism brings record revenue
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lactalis sets out France capex programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Scandal over Ukrainian eggs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New greenhouse at Platán Gourmet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A sörfőzőüst reinkarnálódása – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary launches autumn campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >