January: Bocuse d’Or Lyon!
In October the Hungarian team started preparing for the Bocuse d’Or world final in Lyon. Bence Dalnoki, sous chef of two Michelin star Stand Restaurant leads the team, with commis Patrik Nyikos assisting him in his work. The team’s coach is Tamás Széll and its president is Zoltán Hamvas. //

Patrik Nyikos and Bence Dalnoki
This article is available for reading in Trade magazin 2022.12-01
Related news
Monoprix And Amazon Expand Delivery Partnership In France
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coca-Cola Europacific Partners invests in France production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shein: enters France with permanent stores – meets resistance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shopping habits of Generation Z
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian event market sets a new standard with 101 Hang
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A sonkametélés művészete – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >