Flavours from the artisan kitchen
The National Association of Diabetes Societies (CEOSZ) has launched the “Flavours from the artisan kitchen” programme series, where they introduce the delicious diabetic versions of traditional Hungarian dishes. Participants can cook together and have a good time, and of course not only diabetic patients but their family members are also welcome. There will be 4 events in Budapest in November-December, and another 3 cooking sessions in Győr.

Workshop hosts Bence Kovács chef and Judit Schmidt nutritionist
Related news
Aldi launches healthy recipes for kids in new campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco rolls out fresh produce campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New dietary advice bans cold meats and alcohol
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
