Flavours from the artisan kitchen
The National Association of Diabetes Societies (CEOSZ) has launched the “Flavours from the artisan kitchen” programme series, where they introduce the delicious diabetic versions of traditional Hungarian dishes. Participants can cook together and have a good time, and of course not only diabetic patients but their family members are also welcome. There will be 4 events in Budapest in November-December, and another 3 cooking sessions in Győr.

Workshop hosts Bence Kovács chef and Judit Schmidt nutritionist
Related news
Tesco rolls out fresh produce campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New dietary advice bans cold meats and alcohol
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Innocent Drinks calls for better access to healthy food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: domestic tourism set another record in August, with nearly 2.8 million guests spending 7.3 million guest nights in Hungarian accommodations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority inspected taxis, entertainment venues and restaurants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >