Eroski develops innovative desserts made with fungal protein
Spanish supermarket chain Eroski, in partnership with catering leader Autoland, biotech company Innomy and Leartiker Technology Centre, has successfully completed the Delifungus project to develop desserts and snack bars made with fungal protein.

The Delifungus project explored how to convert protein from fungal biomass into plant-based foods
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.
Fungal protein has the advantage of requiring less water and space to produce than other plant protein sources, while offering a complete nutritional profile. //
Related news
Spanish Eroski stays on course thanks to AI and private labels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Refugees in HoReCa
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >International tourism on top form again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >