Eroski develops innovative desserts made with fungal protein
Spanish supermarket chain Eroski, in partnership with catering leader Autoland, biotech company Innomy and Leartiker Technology Centre, has successfully completed the Delifungus project to develop desserts and snack bars made with fungal protein.

The Delifungus project explored how to convert protein from fungal biomass into plant-based foods
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.
Fungal protein has the advantage of requiring less water and space to produce than other plant protein sources, while offering a complete nutritional profile. //
Related news
Mercadona Extends Dominance In Spanish Grocery Sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Chamber of Agriculture expects the domestic mushroom market to stabilize in the coming months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spanish Eroski stays on course thanks to AI and private labels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
World Bread Day celebrated with a national charity event
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how PENNY’s opening hours will be on the October and November holidays
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A collection of short stories was published by the Nébih’s Without a Remnant program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >