Magazine: Pasta Berruto combines tradition with innovation
In 2015 Pasta Berruto decided to expand its Carmagnola production plant by investing EUR 30m in a 10-year period. The company’s philosophy is that tradition and innovation have the same roots: the Regionali 1881 range is a symbol of tradition, while innovation is represented by pasta cups, Bio and Bio Integrale pasta ranges, plus two gluten-free variants.
Related news
Flour, eggs…and a pinch of creativity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bonabo Choco Balls
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gluten-free but still complete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >