Magazin: Innovációval ötvözi a hagyományt a Pasta Berruto

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 06. 27. 06:19

A 19. század vége óta működő Pasta Berruto 2015-ben döntött úgy, hogy 30 millió eurós beruházással bővíti Carmagnolában működő tésztagyártó üzemét tíz év alatt. A cég hitvallása szerint a hagyomány és innováció egy tőről fakad. Ez a szellemiség pedig abszolút áthatja a cég termékkínálatát: a Regionali 1881 termékcsalád a hagyomány szimbóluma, de az egyes régiók tésztái is mind kézműves eljárással készülnek.

Az innovációt a poharas tésztaételek, a bio és teljes kiőrlésű biotermékek, valamint két gluténmentes variáns képviselik.

A 100%-ban olasz, eredeti Berruto Pasta Cup a gyors elkészíthetőséget minőségi hozzávalókkal ötvözi. A termékcsaládot a keleti tésztaételek koncepciója ihlette, és célja, hogy megtalálja a poharas tésztaételek fogyasztásának olasz módját.

Kapcsolódó cikkeink