Hungarian chefs tried to dispel the myths
The Hungarian chefs tried to dispel the myths about the Hungarian gastronomy at the Gastronomika conference in San Sebastian, Spain, on Tuesday.
Bíró Lajos, chef of Bock bisztró during a presentation on 4 October 2016 in San Sebastian at the Gastronomika culinary conference, where Hungary and Turkey are this year’s guest of honors.
MTI Photo: Balogh Zoltán
On the stage of the large auditorium Széll Tamás, chef, the last winner of the Bocuse d'Or Europe chef competition and his partner, Szulló Szabina started the introduction of the Hungarians with the Evolution of the goulash lecture. (MTI)
Related news
Focus on packaging materials – conference
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Announcement of the National Association of Plant-Based Food Manufacturers and Distributors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A Little Help with Business Planning
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The banking sector has reached a historic turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >