The Bull's Blood of Eger may be Hungarikum
Nyitrai Zsolt (Fidesz), MP of Eger and region initiates to declare the Bull's Blood of Eger as a Hungarikum.
The Ministerial Commissioner announced this on Thursday at a viticulturist board in Eger, Heves county.
Nyitrai Zsolt believes that the famous product of the Eger region corresponds to the definition in the descriptions of the hungaricum: with its characteristic features of the Hungarian people, with its uniqueness, specificity and quality it is one of the peak performances of the Hungarians. (MTI)
Related news
Hungary’s Most Beautiful Vineyards Announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New Level Empire and Fish! will also perform at this weekend’s Balatonfüred Wine Weeks
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >French winemakers worried about US tariffs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >