The Bull's Blood of Eger may be Hungarikum
Nyitrai Zsolt (Fidesz), MP of Eger and region initiates to declare the Bull's Blood of Eger as a Hungarikum.
The Ministerial Commissioner announced this on Thursday at a viticulturist board in Eger, Heves county.
Nyitrai Zsolt believes that the famous product of the Eger region corresponds to the definition in the descriptions of the hungaricum: with its characteristic features of the Hungarian people, with its uniqueness, specificity and quality it is one of the peak performances of the Hungarians. (MTI)
Related news
The names Etyek Sparkling Wine and Füred have been granted European Union protection.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungaricums show the diversity of Hungarian identity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >National Mountain Judges Conference held in Cserkeszőlő – focus on the mountain village system and wine administration
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Extended margin squeeze begins – 13 more products will be subject to regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Monday, the SZÉP card can be used again to purchase cold food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


