Barrels and flavours
In April HopTop rolled out its Barrel Pig product range, which consists of barrel-aged beers.
This article is available for reading in Trade magazin 2023/6-7.
At the moment five milk imperial stouts and a barley wine are available – beers with different alcohol levels, aged in Kentucky Bourbon or Barbados barrels, plus some of them in maple syrup barrel too, for 0.5, 1 or 1.5 years. Two more beers will follow, aged in Fiji rum and Scotch whisky barrels. HopTop has 40 barrels and each one can be used to age 500 bottles of beer. Owner Csaba Halgas told: special storage and capital are also necessary if one wishes to make barrel-aged beer. The new HopTop beers debuted in the Winehub wine centre, where they will also be available to shoppers. //
Related news
Dreher Breweries strengthens with three new senior managers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In a luxurious environment, with unlimited tasting: the 9th Indoor Beer Festival is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Heineken launches WhatsApp technology that swaps voice notes for beers in pubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
