Where does the meat come from?
As of 1 April more precise data must be indicated on packaged fresh, cooled and frozen meat in the European Union. In most cases the place of origin has to be indicated: the place where the livestock were bred and slaughtered. The new regulation only concerns packaged pork, poultry, lamb and goat meat, but member states are allowed to introduce it for non-packaged meat as well. Processed meat products such as ham or frozen meat pie don’t fall under the scope of the new regulation
Related news
Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Insect-based foods: why aren’t they replacing traditional meats?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >China extends beef import investigation – restrictions still pendin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agrármarketing Centrum: “Developing Countryside” campaign has ended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >