Researchers at Szent István University are working to filter out counterfeit tomato concentrates
Tomatoes are a key raw material for domestic and international gastronomy, of which about 160 million tons are grown annually globally. Part of this is used to make concentrates, preserves, sauces and ketchups, the production processes of which are laid down in various legislation and manufacturer specifications in order to protect the actors in the food chain.
Related news
Nébih: labeling errors found in dry rosé sparkling wines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary should say no to the destructive EU-Mercosur agreement! – urge civil and agricultural organizations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >V4 agricultural chambers demand complete change of direction from the European Commission
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Retailer of the Year award announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: significant price drop in the pork market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
