Researchers at Szent István University are working to filter out counterfeit tomato concentrates
Tomatoes are a key raw material for domestic and international gastronomy, of which about 160 million tons are grown annually globally. Part of this is used to make concentrates, preserves, sauces and ketchups, the production processes of which are laid down in various legislation and manufacturer specifications in order to protect the actors in the food chain.
Related news
Alanex Ltd. has recalled several of its spice blends due to the presence of olive leaves.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the activities of another bakery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Imre Hubai: one billion cubic meters more water is being retained in the landscape than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Despite the challenges, the SME sector maintains its position in the Hungarian economy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih is already preparing for the holidays – winter seasonal inspections are starting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutri-Score, or the bittersweet energy label of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
