Great in fish!
Two BGE students and a university student from Finland – Norbert Csukás, Barbara Ramocsai and Jonna Rostedt – finished in the first three places in the Eastern European final of the Olivier Roellinger international chef contest. The competition has been organised since 2010 and its goal is to popularise the concept of sustainability and to preserve the natural habitat of fish. Six nations sent 8 chefs who had to cook two dishes from fish and other fruits of the sea. //
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tokaj Wine Region Heritage Day is a shared celebration and responsibility
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the twenty-ninth time, “Hungarian forests open their gates wide”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Accommodations are selling out quickly for the winter season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >