Great in fish!
Two BGE students and a university student from Finland – Norbert Csukás, Barbara Ramocsai and Jonna Rostedt – finished in the first three places in the Eastern European final of the Olivier Roellinger international chef contest. The competition has been organised since 2010 and its goal is to popularise the concept of sustainability and to preserve the natural habitat of fish. Six nations sent 8 chefs who had to cook two dishes from fish and other fruits of the sea. //
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >WING has won multiple victories with TRIBE Budapest Airport Hotel in the Klasszis TopDesign competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

