Great in fish!
Two BGE students and a university student from Finland – Norbert Csukás, Barbara Ramocsai and Jonna Rostedt – finished in the first three places in the Eastern European final of the Olivier Roellinger international chef contest. The competition has been organised since 2010 and its goal is to popularise the concept of sustainability and to preserve the natural habitat of fish. Six nations sent 8 chefs who had to cook two dishes from fish and other fruits of the sea. //
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Siófok was the most popular destination this summer as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >