Granny commando
The best ideas are often very simple: a commonplace like granny’s kitchen is hardly a buzzword for guests any more, but Jody Scaravella, the owner of Enoteca Maria in New York took the concept one step further: he recruited real grandmothers to cook in the restaurant instead of chefs. Grannies from different parts of the world – representing various cuisines – only work once a week, so they don’t get tired or burn out. The restaurant isn’t really a workplace for them, but more of a place for socialising. //
Related news
More people choose air-conditioned restaurants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Results of the first phase of summer inspections have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl set to open first ever in-store pub after legal victory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >