Granny commando
The best ideas are often very simple: a commonplace like granny’s kitchen is hardly a buzzword for guests any more, but Jody Scaravella, the owner of Enoteca Maria in New York took the concept one step further: he recruited real grandmothers to cook in the restaurant instead of chefs. Grannies from different parts of the world – representing various cuisines – only work once a week, so they don’t get tired or burn out. The restaurant isn’t really a workplace for them, but more of a place for socialising. //
Related news
More people choose air-conditioned restaurants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Results of the first phase of summer inspections have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl set to open first ever in-store pub after legal victory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >