A plant producing gluten-free basic baking mixtures was handed over in Nyíregyháza
The new plant was handed over in Nyíregyháza in the framework of consortium co-operation between the GOF Hungary (Grain-Oil and Protein Plant Production Co-ordinator) Ltd. and the KOR-AN 98 Agricultural, Commercial Service Ltd.
The handover took place on May 16, and the plant produces basic blends of gluten-free bakery. (MTI)
MTI / Czeglédi Zsolt
Related news
Bunge further strengthens its presence in Hungary with a significant investment: installing a modern biomass boiler in its Martfű factory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >HIPA: new rules come into effect in the support system awarded through individual government decisions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Successful collective support for Hungarian products – Agora 11
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Professional awards at SPAR Hungary: sustainability, commercial and communication awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé and Sustainable Business Academy launch soil regenerative agriculture training for young farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GfK’s November German consumer sentiment index worsened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
