Culinary and cultural programs this year at the Etyeki Picnic
Wine and champagne tastings, with rich offerings of ham, cheese and sweets, distillates, craft beers, syrups and cultural programs the Spring Etyeki Picnic await the audience on April 6 and 7 this year.
For example, in the Gingalló Chocolate Workshop, you can learn how to make chocolate, and at the area of the Picnic Liget a petting zoo awaits the children, whilre the works of Emese Dóra, Plank Antal and Kecső Kristóf can be viewed at the Rezeda Terrace. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
