Culinary and cultural programs this year at the Etyeki Picnic
Wine and champagne tastings, with rich offerings of ham, cheese and sweets, distillates, craft beers, syrups and cultural programs the Spring Etyeki Picnic await the audience on April 6 and 7 this year.
For example, in the Gingalló Chocolate Workshop, you can learn how to make chocolate, and at the area of the Picnic Liget a petting zoo awaits the children, whilre the works of Emese Dóra, Plank Antal and Kecső Kristóf can be viewed at the Rezeda Terrace. (MTI)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
This year, the most outstanding leaders of the year were awarded again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It took just one day for vegans to stop looking like hippies – this is what the Vegan Summit Budapest was like
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Alimentaria+Hostelco strengthens its international leadership with a 41% increase in global offerings
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

