A jelly candy was recalled because of the danger of suffocation
According to the information published on Nébih’s website, the Danish authorities found during the inspection that additives (carrageenan and locust bean) which alter the texture of the product in such a way as to cause suffocation. Carrageenan and locust bean meal are otherwise used in food additives, including for thickening and emulsifying food. (MTI)
Related news
Nébih experts revealed labeling and quality errors in the product test of grillable cheeses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tibor Navracsics: the government is spending 3.8 billion forints to curb golden yellow grape disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

