The Street of Hungarian Flavors awaits the visitors with the slogan of medicine in grass and wood

Szász Krisztián, owner of Hel Bakery in Solymár, which produced St. Stephen’s Day bread in 2021 (l) and master confectioner Füredi Krisztián, who created the Country Cake and the Country Sugar-Free Cake (r) a Street of Hungarian Flavors event at the Castle Garden Bazaar on August 10, 2021. MTI / Szigetváry Zsolt
From the Chain Bridge to Döbrentei Square, food producers and confectioners, bakers and caterers are waiting for those interested, Novotny Antal, the main organizer of the Magyar Ízek Utca said at the press conference presenting the event in Budapest on Tuesday. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Badacsony’s successes at the Vince Gala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

