The Street of Hungarian Flavors awaits the visitors with the slogan of medicine in grass and wood
Szász Krisztián, owner of Hel Bakery in Solymár, which produced St. Stephen’s Day bread in 2021 (l) and master confectioner Füredi Krisztián, who created the Country Cake and the Country Sugar-Free Cake (r) a Street of Hungarian Flavors event at the Castle Garden Bazaar on August 10, 2021. MTI / Szigetváry Zsolt
From the Chain Bridge to Döbrentei Square, food producers and confectioners, bakers and caterers are waiting for those interested, Novotny Antal, the main organizer of the Magyar Ízek Utca said at the press conference presenting the event in Budapest on Tuesday. (MTI)
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >An exhibition titled “Sanitary” about the reality of hygiene poverty opens at the KULT7 Gallery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What’s new and new topics at FRUIT LOGISTICA 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >