FruitVeB: there is still a large reserve in the Hungarian vegetable and fruit sector
In the Hungarian vegetable and fruit sector there are large reserves. The Hungarian production level is only 30-40 percent of the production level of Western Europe, competitiveness can be achieved by improving irrigation – the chairman of the Hungarian Vegetable and Fruit Interprofessional Organization and Product Council (FruitVeB) told MTI.
Ledó Ferenc pointed out that the 1 million tons of production growth in the national strategy can be met if, in addition to increasing efficiency and productivity, changes in post-harvest, producer organizations and tax policy also occur. (MTI)
Related news
Seed Association: Organic farming on a growth path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Gyuricza: Farmers cannot afford to wait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MATE researchers have found a solution for the utilization of mycotoxin-contaminated corn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Milestone in domestic energy policy: new package of recommendations supports sustainable solar and wind power plant developments
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

