The Food Book needs to be improved for the benefit of quality baked goods
Participants agreed at a recent conference – organised by the Ministry of Agriculture, NAK, the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) and the Hungarian Baker Association – that in order to support Hungarian bakeries that make quality baked goods, consumers need to be educated and the Hungarian Food Book has to be improved. //
Related news
Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Jakab: We must respond to agricultural challenges with competitive farming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >V4 agricultural chambers demand complete change of direction from the European Commission
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Power in every sip
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Joy of Giving has begun! – thousands of volunteers are waiting for donations nationwide
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
