The Food Book needs to be improved for the benefit of quality baked goods
Participants agreed at a recent conference – organised by the Ministry of Agriculture, NAK, the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) and the Hungarian Baker Association – that in order to support Hungarian bakeries that make quality baked goods, consumers need to be educated and the Hungarian Food Book has to be improved. //
Related news
New chapter in the Hungarian Food Code – the Dairy Products Council welcomes the quality regulation of Trappist cheese
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: Golden yellow grape disease has appeared in new wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: in September, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 4.3 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Honey Trial 2025 – Record prizes and a challenging year for domestic beekeepers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >