FM: conscious management and control in the wine sector
The Hungarian wine sector needs conscious management and control, this could be a long-term guarantee of success – the Deputy Minister of State of the Ministry of Agriculture announced on Wednesday in Keszthely.
Gál Péter at the opening ceremony of the 24th Borcégér – Keszthely Wine Festival told that the debate over the Hungarian wine industry strategy has begun on Tuesday. He told that the sector is facing a big task, but expressed the hope that the sector participants will be able to make a program package that will serve everyone's interests. (MTI)
Related news
The government adopted an action plan to protect the wine sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grape growers can count on the government
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Priority official inspections during the harvest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Extended margin squeeze begins – 13 more products will be subject to regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Monday, the SZÉP card can be used again to purchase cold food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

