FM: the composition of the bread changes
The composition of the breads to change from Friday. For example, rye content should be increased in rye breads from 40 to 60 percent, and in case of breads with rye from 15.1 percent to 30 percent.
The Ministry of Agriculture’s (FM) communication reminds that the regulation that intends to improve the quality of breads and to protect consumers will enter into force on Friday. The regulation regulates the composition of 15 kinds of breads. (MTI)
Related news
Ceres Zrt. is building a bread factory in Tata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trends come and go, but bread remains – most Hungarians swear by sourdough
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Not a marginal phenomenon: counterfeiting has become a systemic problem in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
