FM: the composition of the bread changes
The composition of the breads to change from Friday. For example, rye content should be increased in rye breads from 40 to 60 percent, and in case of breads with rye from 15.1 percent to 30 percent.
The Ministry of Agriculture’s (FM) communication reminds that the regulation that intends to improve the quality of breads and to protect consumers will enter into force on Friday. The regulation regulates the composition of 15 kinds of breads. (MTI)
Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ancient grains and real sourdough: the holiday bread season begins with a new challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Healthy choice, richer flavors – Celebrate new bread with organic and ancient grain flours!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NAK launches campaign on conscious meat consumption from Remény farm
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Delhaize to open on all seven Cora sites
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s not just Hungary that is having trouble with raspberries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >