This is what happened in 2017

László Kovács
president
Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI)
László Kovács, the president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) evaluated 2017 from the guild’s perspective. Last year was a busy one for MVI, with negotiations about the preferential VAT rate and the service fee with the Hungarian Tourism Agency (MTÜ). After a meeting with the president of the Food Bank, MVI worded a recommendation for data collection in connection with food waste.
The guild supported many competitions, for instance the Hungarian Sommeliére Championship, the Chaine young chef competition, the Hungarian selection and final for WorldSkills, etc. MVI participated in several conferences, represented by president László Kovács and vice president Rudolf Semsei. MVI also organised a conference, a so-called open day at the Pest County directorate of the National Tax and Customs Administration (NAV). //
Related news
21st European Commerce Day: the market and politics sitting at the same table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian innovative egg products in Saudi Arabia?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Chamber, which was renewed a year ago, is providing more and more help to businesses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
