Ice cream of the year in 2016
🎧 Hallgasd a cikket:
The Guild of Hungarian Confectioners organised their Ice Cream of the Year competition in Szeged. There were 85 entries this year, when the mandatory flavour was sour cherry. Winner of the artisan ice cream category: Tóth Confectionery’s Tokaj Sour Cherry (Dunaföldvár, Norbert Tóth). Winner of the ‘other flavours’ category: Nándori Confectionery’s Vezúv (Budapest, Henrietta Hiczkó).
Related news
More related news >
Related news
(HU) Kocsmai fókamóka – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

