Ice cream of the year in 2016
🎧 Hallgasd a cikket:
The Guild of Hungarian Confectioners organised their Ice Cream of the Year competition in Szeged. There were 85 entries this year, when the mandatory flavour was sour cherry. Winner of the artisan ice cream category: Tóth Confectionery’s Tokaj Sour Cherry (Dunaföldvár, Norbert Tóth). Winner of the ‘other flavours’ category: Nándori Confectionery’s Vezúv (Budapest, Henrietta Hiczkó).
Related news
More related news >
Related news
The long weekend of October 23 brought in more than 600,000 guest nights
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is what the Christmas fishing season will be like
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


