Év fagylaltja 2016
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2016-ban Szegeden az újra nyílt Virág Cukrászdában tartotta meg az Év Fagylaltja versenyt, amelyre 85 fagylalt nevezett. A kötelező íz idén a meggy volt. A fagylaltokat tizennégy fős szakmai és nyolcfős közönségzsűri pontozta.
A kézműves fagylaltok kategóriájában kötelező ízben a dunaföldvári Tóth Cukrászda (Tóth Norbert) Tokaji meggyét választották a legjobbnak, szabadon választott ízben a budapesti Nándori Cukrászda (Hiczkó Henrietta) Vezúvja lett a győztes. A Nádorid Hiczkó Hentiatta nyerte a „Mentes” kategóriát is cukormentes eprével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visit Hungary: Nyíregyházára és Varsányba látogatott az Európai Virágos Városok és Falvak zsűrije
Nyíregyháza és Varsány képviseli Magyarországot az Entente Florale Europe, azaz…
Tovább olvasom >Kötöttfogású késbajnok – A nap videója
Egy „modern” thaiföldi gasztrosport bajnoka: mi lenne, ha a…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
A Hounddog Hotel egy kutyapanzió az Egyesült Királyságban, amelynek weboldalán…
Tovább olvasom >