A snail processing plant was built in Kisvárda
The plant of the French-owned Bourgogne Gastronomie Kft. was opened on Friday in Kisvárda, Szabolcs-Szatmár-Bereg county from about 6.5 billion HUF.
MTI/Balázs Attila
Kötél Bernadett, Managing Director of the investing Bourgogne Gastronomie Kft. told at the handing over ceremony that Hungarians rarely eat snails although this dealicacy is very popular in French speaking countries. (MTI)
Related news
The food industry can continue to develop with almost 100 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The food industry can continue to develop with almost 100 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture: another 5 billion forints in support for the development of processing plants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Vitamin shield against the cold – BioTechUSA organic vitamin family for the fall and winter months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NKFH: distributor recalls fermented black garlic due to unapproved pesticide content
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is what the households of the future will be like: large machines will take the burden off our shoulders
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >