A snail processing plant was built in Kisvárda
The plant of the French-owned Bourgogne Gastronomie Kft. was opened on Friday in Kisvárda, Szabolcs-Szatmár-Bereg county from about 6.5 billion HUF.
MTI/Balázs Attila
Kötél Bernadett, Managing Director of the investing Bourgogne Gastronomie Kft. told at the handing over ceremony that Hungarians rarely eat snails although this dealicacy is very popular in French speaking countries. (MTI)
Related news
The food industry can continue to develop with almost 100 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The food industry can continue to develop with almost 100 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture: another 5 billion forints in support for the development of processing plants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Professional awards at SPAR Hungary: sustainability, commercial and communication awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé and Sustainable Business Academy launch soil regenerative agriculture training for young farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GfK’s November German consumer sentiment index worsened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
