Foods in the heat
Why do foods get worse in the heat? What can we use to determine if they can still be consumed? How do we store food in the heat? Why shouldn’t the cooling chain break? How and what is tested in foods? Laboratorium.hu answers.
Temperature has a fundamental influence on the reaction rate of chemical and biological processes, so the decomposition of food ingredients is also temperature dependent. Microorganisms usually reproduce better in the heat. The four most important microbial living conditions are: nutrient, water, temperature and pH. Of these, the temperature can be well controlled during the production, transport and storage of food by providing a cooling chain.
Related news
Thousands of farmers protest in Brussels against EU-Mercosur agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Nagy, the government stands by the farmers at this week’s demonstration against Brussels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: labeling errors found in dry rosé sparkling wines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How do young adults celebrate?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Government helps farmers with a loan moratorium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: more and more middle-aged people live in their own apartments
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
