Emotions and memories
A dessert must evoke emotions and memories – this is the credo of Tiziano Mita, who held a two-day workshop at the headquarters of the guild.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
The Italian master has worked as head pastry chef at several Michelin-starred restaurants and has been a professional pastry chef for more than 20 years. This time he introduced traditional and modern pastries from the Puglia region and special spices. //

Tiziano Mita tíz év után újra bemutatót tartott a magyar kollégáknak
//
Related news
Lidl versus pastry shops: the supermarket chain offers “Álmodózó” cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years – 100 ice creams
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >