Emotions and memories
A dessert must evoke emotions and memories – this is the credo of Tiziano Mita, who held a two-day workshop at the headquarters of the guild.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
The Italian master has worked as head pastry chef at several Michelin-starred restaurants and has been a professional pastry chef for more than 20 years. This time he introduced traditional and modern pastries from the Puglia region and special spices. //

Tiziano Mita tíz év után újra bemutatót tartott a magyar kollégáknak
//
Related news
We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Everyone wins with quality!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dessert of Lake Balaton
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Vörösmarty Square Christmas Market has opened – premium prices, stable selection, thematic weekends
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szedvicsfutószalag-bárpult – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy szerény ebéd a mennybe megy – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
