Food Muster at the University of Kaposvár
Twenty-two local small producers presented their products at the University of Kaposvár. The products were qualified with Kaposvár kincse (Treasure of Kaposvár) trade mark – the Magyar Idők wrote.
The producers offered such local products that colorize the Hungarian Groceries supply and that must have a place in the Hungarian food production and culinary culture – Borbás Zoltán, chancellor of the university said at the event. (Gulyás J. Attila, magyaridok.hu)
Related news
Temu would enter the EU market with local manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAV: Several tons of vegetables transported with insecticides have been withdrawn from circulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dr. Némedi Erzsébet: A boldogság a bélben lakik
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG’s new washing machines come with a microplastic filter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >