World Food Day: new challenges
World Food Day is being organized for the first time on June . One of the most important prerequisites for food safety is the regular laboratory testing of products, but in addition to traditional analyzes, new challenges must also be met: allergens, pesticides, doping agents in supplements, GMOs, or substances that are soluble in food from packaging materials. These materials should be pinched all over the neck. But how?
Picture: laboratorium.hu
One can find out in the most recent compilation of Laboratorium.hu at <https://laboratorium.hu/
Related news
Farmers’ interests must be protected by joint efforts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Toxic mycotoxins may be present in an increasing number of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hidden danger in rice: it may contain arsenic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NAK launches campaign on conscious meat consumption from Remény farm
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s not just Hungary that is having trouble with raspberries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Carlsberg Boosts Digital Transformation With Its First IT Global Capability Centre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >