World Food Day: new challenges
World Food Day is being organized for the first time on June . One of the most important prerequisites for food safety is the regular laboratory testing of products, but in addition to traditional analyzes, new challenges must also be met: allergens, pesticides, doping agents in supplements, GMOs, or substances that are soluble in food from packaging materials. These materials should be pinched all over the neck. But how?
Picture: laboratorium.hu
One can find out in the most recent compilation of Laboratorium.hu at <https://laboratorium.hu/
Related news
Dr Nikolaus Kriz takes on the role of new EFSA Executive Director
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magosz-NAK: Brussels’ pressure on the Mercosur agreement is unacceptable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bluetongue confirmed in Nébih Somogy County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Acquisition of Just Eat Takeaway completed: “The hard work starts now”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >