More and more people are cooking pálinka at home
Hundreds of people bought the equipment needed for making home-made pálinka last year, so nearly 24,000 cauldrons have been registered by local authorities in recent years – Magyar Idők wrote.
There were, of course, a number of people who prepared the fruit fry themselves, but entrusted a specialist with the cooking: the country’s wineries produced more than eight million liters of fifty degree pálinka distillate last year. Various pálinka cooking data suggest that domestic interest has not delined towards pálinka. (magyaridok,hu, Jakubász Tamás)
Related news
NAV seized 43,000 fake toy figures at Budapest Airport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and innovation: Greenman presents award to the most beautiful fruit-growing estate in the country
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Home distilling in Hungary: what Is legal and what is not?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Greek investor received a red light: the future of Alföldi Tej is uncertain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >