More and more people are cooking pálinka at home
Hundreds of people bought the equipment needed for making home-made pálinka last year, so nearly 24,000 cauldrons have been registered by local authorities in recent years – Magyar Idők wrote.
There were, of course, a number of people who prepared the fruit fry themselves, but entrusted a specialist with the cooking: the country’s wineries produced more than eight million liters of fifty degree pálinka distillate last year. Various pálinka cooking data suggest that domestic interest has not delined towards pálinka. (magyaridok,hu, Jakubász Tamás)
Related news
Unusual VAT rate testing by NAV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Family distilleries in the face of market pressure – the everyday life of a pálinka distillery in Zala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAV found many problems at Lake Balaton and Lake Velence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New food certification for products free from ultra-processed ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: once again Hungary’s best sustainability bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
