More and more people are cooking pálinka at home
Hundreds of people bought the equipment needed for making home-made pálinka last year, so nearly 24,000 cauldrons have been registered by local authorities in recent years – Magyar Idők wrote.
There were, of course, a number of people who prepared the fruit fry themselves, but entrusted a specialist with the cooking: the country’s wineries produced more than eight million liters of fifty degree pálinka distillate last year. Various pálinka cooking data suggest that domestic interest has not delined towards pálinka. (magyaridok,hu, Jakubász Tamás)
Related news
Unusual VAT rate testing by NAV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Family distilleries in the face of market pressure – the everyday life of a pálinka distillery in Zala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAV found many problems at Lake Balaton and Lake Velence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >