More and more people are cooking pálinka at home
Hundreds of people bought the equipment needed for making home-made pálinka last year, so nearly 24,000 cauldrons have been registered by local authorities in recent years – Magyar Idők wrote.
There were, of course, a number of people who prepared the fruit fry themselves, but entrusted a specialist with the cooking: the country’s wineries produced more than eight million liters of fifty degree pálinka distillate last year. Various pálinka cooking data suggest that domestic interest has not delined towards pálinka. (magyaridok,hu, Jakubász Tamás)
Related news
NKFH-NAV action at the customs border – goal: to filter out dangerous products ordered from online platforms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Four tons of meat products seized in Röszke
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >OPTEN: Why were sole proprietors in focus in the new tax package?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Power in every sip
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

