Hungarians consume more and more pork
While in 2015 an average Hungarian consumed 25.3 kilogrammes of pork, by 2019 the figure was 29 kilogrammes.
Consumers are increasingly aware of the need for high-quality domestic products and the health-conscious diet – According to the survey of the Hungarian Association of Pig Breeders involving 276 consumers.
The pig sector accounted for 8 percent of Hungarian agricultural output in 2018, and the Hungarian pig population was close to 2.9 million – according to the Central Statistical Office (KSH).
Related news
Poultry meat exports increased, pork exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The number of cattle and pig slaughters increased in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
You can now pay utility bills with qvik
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Idei győztes sorrend: Grand Automotive East, Tesco Magyarország, Nestlé Hungária
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bagels, stuffed cabbage and online scams – this could be the Christmas menu for many due to the rise in cybercrime
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
