Some edible insects are rich in antioxidants like fresh orange juice
The antioxidant level of edible insects was measured by a study for the first time, and as it turned out, grasshoppers and silkworms contain as many antioxidants as fresh orange juice – the Phys.org’s scientific news portal reported.
“At least two billion people – a quarter of the Earth’s population – regularly consume insects. The others need some encouragement,” – said Mauro Serafini, professor at the University of Teramo in Italy, the leading author of the study published in Frontiers in Nutrion. (MTI)
Related news
Insects in our diet: a new dimension of sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kristóf Szalay-Bobrovniczky: the development of the armed forces also requires the latest research in nutrition and food science
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NAK launches campaign on conscious meat consumption from Remény farm
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >China’s place in the global economy: the future isn’t “Made in China”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Clean Industrial Deal: everything about the green transition and how to finance it
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >