Don Francesco Integrale
Our Integrale penne, spaghetti and fusilli pastas are made from durum wheat flour that is produced in Goodmills mills using a special process. This wholemeal durum wheat flour guarantees the best taste and ‘al dente’ texture.
Contact: Mary-Ker Pasta Kft.
Tünde Stróblné Mészáros T.: 06-27-351-740; F.: 06-27-200-302;
e-mail: dunakesziteszta@dunakesziteszta.hu; web: www.dunakesziteszta.hu
Related news
Committed to the future of modern, sustainable and quality-oriented pasta production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Flour, eggs…and a pinch of creativity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Generation change at Mary-Ker Pasta: “I am ready to take over the leadership of the company”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
(HU) Mizo PROTE!N1 – Minden pillanatban benne vagyunk!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Monster Lando Norris
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Czelli Scone flour mix
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >