Danone takes 13,000 small steps against food waste
Danone also pays attention to those in need during the coronavirus pandemic: during the Great Danone Challenge, launched on the occasion of World Food Day on October 16, the company’s employees have taken more than 13,000 small steps together towards a more conscious diet and a more sustainable future.
After a car-free morning, a fresh, seasonal fruit after lunch, a meat-free dinner and a home office kitchen instead of ordering food – among other things, we can do a lot with such small commitments for our own health and a more sustainable future.
Related news
Shared goal, different paths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone lines up yogurt facility expansion amid “explosive growth” in US
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible food management: this is ALDI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG’s new washing machines come with a microplastic filter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >