Free-from only
For the seventh time METRO Gastro Academy is looking for the “Clean Chef of the Year” with a contest held for both amateur and professional chefs.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/2-3.
This year only seasonal ingredients can be used and there will be some mandatory ones as well. Free-from Only seeks to raise awareness of the importance of an allergen-free, healthy diet and to show that it is possible to eat delicious meals in a varied diet without allergens: all the dishes and desserts prepared in the competition are gluten-, sugar- and dairy-free and vegan. //
Related news
Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Pedig először olyan jó ötletnek tűnt! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >