Bocuse d'Or Academy: the finalists
Twelve pair appointed to the second Bocuse d'Or Selection Hungary Chef Competition’s qualifying that was held between 10th and 14th November.
Finalists are:
Kostyál Gábor (Hertelendy Castle Hotel, Kutas-Kozmapuszta) Kiripolszki István (KOGART), Kiss Gergely (Crocus Gere-Winehotel – Wine Spa **** Villány), Kiss Krisztián (Dunapark Kávéház), Volenter István (Mala Garden, Siófok), Hajdú Zoltán (Ken Carpatia), Lenkei Tamás (Hotel Pelion, Tapolca) and Mező Gábor (Café Erté).
Bocuse d’Or Selection Hungary finals will be held on 21st and 22nd February 2010 at the Hungexpo Foodapest exhibition.
Foto: © Magyar Bocuse d’Or Akadémia

Related news
Related news
The Great Plain Small-Scale Producers Expo took place with more than 110 exhibitors and 750 visitors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Entries are now open for two prestigious wine competitions in Strasbourg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Badacsony’s successes at the Vince Gala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

