Bíró Lajos: we got into the center of the culinary world
We got into the center of the culinary world – Bíró Lajos Chef evaluated the Hungarian appearance on Tuesday at the Gastronomika World Congress, in San Sebastian at an international press conference.
“I feel like we got into the center of the culinary world, shown by Hungary’s Bocuse d'Or success: behind a fantastic competitor a fantastic team was put together. Here in San Sebastian a serious interes occured as wellt, and that entitles me to look to a hopeful future.” – Bock Bistro's chef said. (Fehér Krisztina, MTI)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
In addition to the wallet, values also matter – this is how Hungarians’ shopping is changing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A SPAR tovább fejleszt: több mint egymilliárdos modernizációval nyílt újra két budapesti szupermarket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Next-day delivery even during peak parcel traffic: this is how GLS is preparing for the end of the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

