Bíró Lajos: we got into the center of the culinary world
We got into the center of the culinary world – Bíró Lajos Chef evaluated the Hungarian appearance on Tuesday at the Gastronomika World Congress, in San Sebastian at an international press conference.
“I feel like we got into the center of the culinary world, shown by Hungary’s Bocuse d'Or success: behind a fantastic competitor a fantastic team was put together. Here in San Sebastian a serious interes occured as wellt, and that entitles me to look to a hopeful future.” – Bock Bistro's chef said. (Fehér Krisztina, MTI)
Related news
Game meat: 13 thousand tons of domestic production, 8 billion forints in sales revenue
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The banking sector has reached a historic turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >