Bíró Lajos: we got into the center of the culinary world
We got into the center of the culinary world – Bíró Lajos Chef evaluated the Hungarian appearance on Tuesday at the Gastronomika World Congress, in San Sebastian at an international press conference.
“I feel like we got into the center of the culinary world, shown by Hungary’s Bocuse d'Or success: behind a fantastic competitor a fantastic team was put together. Here in San Sebastian a serious interes occured as wellt, and that entitles me to look to a hopeful future.” – Bock Bistro's chef said. (Fehér Krisztina, MTI)
Related news
Let’s taste the vibrant experiences! – Asian-Hungarian fusion experience in the heart of the city center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Temu model is at a turning point: extra-cheap online imports may become more expensive from 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Food Bank is putting together 44,000 food packages from the proceeds of ALDI’s first Advent market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to prepare for the holidays with your four-legged friend
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

