BioTechUSA – Crush Bar
BioTechUSA’s latest innovation, the Crush Bar, will arrive on store shelves worldwide in September 2025, from the group’s recently completed Szada production line, which is capable of producing multilayer protein bars. The product can compete with traditional snack bars in both taste and texture, while also serving a functional purpose with its high protein content.
Contact: BioTechUSA Kft.
web: biotechusagroup.com
Related news
The Hungarian Intellectual Property Office provides a patent accelerator to Széchenyi István University
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian startups were also awarded at the European Institute of Innovation and Technology’s award ceremony in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest hosts Europe’s most significant innovation event
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Zewa Eco Comfort household paper towels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Werther’s Original Caramel Popcorn and Werther’s Original Salted Caramel Popcorn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Regina XXL 3 ply kitchen rolls
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

