BioTechUSA – Crush Bar
BioTechUSA’s latest innovation, the Crush Bar, will arrive on store shelves worldwide in September 2025, from the group’s recently completed Szada production line, which is capable of producing multilayer protein bars. The product can compete with traditional snack bars in both taste and texture, while also serving a functional purpose with its high protein content.
Contact: BioTechUSA Kft.
web: biotechusagroup.com
Related news
The University of Sopron held discussions on green innovations in Finland
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mixed to taste – a sauce revolution in the American market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creme Bonjour spreadable mixture with 70% fat content, 2250 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Gyermelyi Cake Flour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szamos Chocolate Gourmet Dessert Pistachio, 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
