BioTechUSA – Crush Bar
BioTechUSA’s latest innovation, the Crush Bar, will arrive on store shelves worldwide in September 2025, from the group’s recently completed Szada production line, which is capable of producing multilayer protein bars. The product can compete with traditional snack bars in both taste and texture, while also serving a functional purpose with its high protein content.
Contact: BioTechUSA Kft.
web: biotechusagroup.com
Related news
5. Foodconf: Where participants get a taste of food innovations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian students did it: the team among the winners of Samsung’s international challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Students can solve a real manufacturing problem at Intersnack’s first engineering competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Regina XXL 3 ply kitchen rolls
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eleplant, 75% plant-based spread 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Zewa Eco Comfort household paper towels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

