The Hungarian cuisine’s Lake Balaton culinary guide was presented
The best restaurants of the Lake Balaton, restaurants, beach buffets, wineries, markets, confectioneries, and other places recommended for cyclists are presented in the Hungarian Cuisine Magazine’s Balaton 2017 Gasztrokalauz (Culinary Guide), which was presented on Tuesday in Balatonszemes.
The fifth edition of the culinary guide, which is available together with the July and August edition of the Magyar Konyha magazin (Hungarian Cuisine Magazine) aims to provide a realistic picture of the hospitality of the area. It divides the Balaton to 7 regions and names 360 sites that our staff has tried – Lévai Anikó, president of the Hungarian Cuisine’s Editor’s Office and wife of Prime Minister Orbán Viktor said. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Latorcai: the good development at Lake Balaton that helps both the people living there and the holidaymakers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

