The Midas touch of time
🎧 Hallgasd a cikket:
Many are aware of the special flavours created when a beverage is aged in a barrel that has already been used to age another type of beverage. Innovative bartenders started aging mixed drinks in such barrels. The specialists most of the time using gin as the basis. New York City bartender Jeff Morgenthaler ages Manhattan in Madeira casks and Negroni in Bourbon casks for 8 weeks. These drinks cost 20-60 percent more.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

