Flavors and cleanliness is the most important for the restaurant visitors
Nine out of ten restaurant visitors say that the taste of food is the most important aspect for them, followed by cleanliness – according to an international survey.
Tork hygiene product manufacturer’s survey was carried out with the involvement of 3,000 restaurant visitors. 67 percent of them considered it extremely important to have the opportunity to judge the cleanliness of the restaurant’s kitchen. 61 percent of the respondents think it is important to see how the food is prepared in the open kitchen. (MTI)
Related news
Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate change: a concern that is losing importance in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >