Too many antibiotics are dangerous for the food industry
It is a huge threat in agriculture and in the food industry that disease-causing microbes become resistant to antibiotics – agrarszektor.hu wrote. Therefore, the UN Food and Agriculture Organization (FAO) has worked out a package of proposals to manage the situation.
The intensive use of antimicrobial drugs will result in the increase of disease-causing microbes that are becoming increasingly resistant to conventional drugs, for example to antibiotics – the UN Food and Agriculture Organization (FAO)warns. (agrarszektor.hu)
Related news
István Nagy: Despite the challenges, this year’s drought protection was effective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: reference prices, average yield data and specific cost savings for the 2025 damage mitigation allowance have been published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >UBM Group increased its sales revenue to almost 240 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Despite the challenges, the SME sector maintains its position in the Hungarian economy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih is already preparing for the holidays – winter seasonal inspections are starting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutri-Score, or the bittersweet energy label of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

                    
                    
                    
					
					
					