Too many antibiotics are dangerous for the food industry
It is a huge threat in agriculture and in the food industry that disease-causing microbes become resistant to antibiotics – agrarszektor.hu wrote. Therefore, the UN Food and Agriculture Organization (FAO) has worked out a package of proposals to manage the situation.
The intensive use of antimicrobial drugs will result in the increase of disease-causing microbes that are becoming increasingly resistant to conventional drugs, for example to antibiotics – the UN Food and Agriculture Organization (FAO)warns. (agrarszektor.hu)
Related news
With a competitive agriculture for the development of rural regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: grape growers can count on the government
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 3,300 young people will begin their studies in agricultural vocational training
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Anuga Organic 2025: Global organic meeting point offers new diversity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spirits maker Diageo to close Ontario bottling plant by February 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DIA Launches New Pet Food Range Backed By Veterinarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >