Too many antibiotics are dangerous for the food industry
It is a huge threat in agriculture and in the food industry that disease-causing microbes become resistant to antibiotics – agrarszektor.hu wrote. Therefore, the UN Food and Agriculture Organization (FAO) has worked out a package of proposals to manage the situation.
The intensive use of antimicrobial drugs will result in the increase of disease-causing microbes that are becoming increasingly resistant to conventional drugs, for example to antibiotics – the UN Food and Agriculture Organization (FAO)warns. (agrarszektor.hu)
Related news
Global supply outlook favourable for key food commodities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: land sales program continues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Hungary does not want artificial meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A robot vacuum cleaner at home, and the latest top iPhone in Poland, lead the Black Friday top list
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: safe and conscious shopping during Black Friday, this is what shoppers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The country’s largest school fundraising program, organized by PontVelem, GLS and the Maltese Charity Service, is now ten years old
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


