Too many antibiotics are dangerous for the food industry
It is a huge threat in agriculture and in the food industry that disease-causing microbes become resistant to antibiotics – agrarszektor.hu wrote. Therefore, the UN Food and Agriculture Organization (FAO) has worked out a package of proposals to manage the situation.
The intensive use of antimicrobial drugs will result in the increase of disease-causing microbes that are becoming increasingly resistant to conventional drugs, for example to antibiotics – the UN Food and Agriculture Organization (FAO)warns. (agrarszektor.hu)
Related news
Balázs Hankó: there is huge potential at the Gödöllő University
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cattle farmers receive new targeted support
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Nagy: there will be enough Hungarian fish for every family’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: conscious shopping for peaceful holidays, consumer protection advice for the Christmas period
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NKFH: no misleading values were found in the liquid absorption capacity of newborn diapers and sanitary napkins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

