Too many antibiotics are dangerous for the food industry
It is a huge threat in agriculture and in the food industry that disease-causing microbes become resistant to antibiotics – agrarszektor.hu wrote. Therefore, the UN Food and Agriculture Organization (FAO) has worked out a package of proposals to manage the situation.
The intensive use of antimicrobial drugs will result in the increase of disease-causing microbes that are becoming increasingly resistant to conventional drugs, for example to antibiotics – the UN Food and Agriculture Organization (FAO)warns. (agrarszektor.hu)
Related news
Ministry of Agriculture: Advisor of the Year Awards Announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Milk price increased by 19 percent in Hungary in one year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s interest is to preserve the independent, two-pillar common agricultural policy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pessimistic consumer sentiment eased somewhat in the euro area in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stable harvest, depressed prices – the Hungarian onion market shows a mixed picture this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Raw milk’s price drops below 200 forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >