The development of the beer sector is determined by sustainability and technological innovations
Technological novelties, innovation and sustainability in manufacturing and raw materials are key to the development and competitiveness of the Hungarian beer industry – Kántor Sándor, head of the Hungarian Beer Manufacturers’ Association (MSSZ) told MTI on Monday, at the forum of the European Professional Forum of teh world’s brewing industry professionals in Antwerp.

At the Brewers of Europe forum Jean-Francois van Boxmeer, Heineken’s global executive director, also highlighted that achieving carbohydrate sustainability, reducing drinking water use and recycling packaging materials are huge challenges for the company and the industry as a whole. (MTI)
Related news
Dreher Breweries strengthens with three new senior managers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In a luxurious environment, with unlimited tasting: the 9th Indoor Beer Festival is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
