Pork consumption increased as a result of VAT cuts
Pig meat consumption increased by about 2.2 kg per capita in Hungary per person according to the data of the Central Statistical Office (KSH). The increase in consumption is mainly due to the VAT cuts.
Fazekas Sándor said: as a result of a 10 percent increase since 2016, pork consumption is an average of 23 to 25 kilograms. This growth can also be linked to the increasing income of the population and the increase in minimum wages. (MTI)
Related news
Domestic meat industry in a market turmoil
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Poultry meat exports increased, pork exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Idei győztes sorrend: Grand Automotive East, Tesco Magyarország, Nestlé Hungária
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bagels, stuffed cabbage and online scams – this could be the Christmas menu for many due to the rise in cybercrime
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian professional leadership also shaped global economic decisions at the historic B20 summit in South Africa
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
