Angerman László became Hungary’s sommelier champion
Angerman László (Onyx Restaurant) won the Hungary’s Sommelier Champion 2018 title at the Sunday Finals of the Hungarian Sommelier Association (Masosz).
Tüü Péter of the Arany Kaviár Étterem (Golden Caviar Restaurant) finished second,
while Kovács Norbert (Hotel Steirerschlössl Zeltweg) finished on the third place.
The aim of the championship was to provide opportuninity to the Hungarian sommeliers to match their skills in a fair competition at a high international level – the Hungarian Sommelier Association told MTI on Sunday. (MTI)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Mókás kutyafut(tat)ás – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Tényleg az vagy, amit megeszel? – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
