Angerman László became Hungary’s sommelier champion
Angerman László (Onyx Restaurant) won the Hungary’s Sommelier Champion 2018 title at the Sunday Finals of the Hungarian Sommelier Association (Masosz).
Tüü Péter of the Arany Kaviár Étterem (Golden Caviar Restaurant) finished second,
while Kovács Norbert (Hotel Steirerschlössl Zeltweg) finished on the third place.
The aim of the championship was to provide opportuninity to the Hungarian sommeliers to match their skills in a fair competition at a high international level – the Hungarian Sommelier Association told MTI on Sunday. (MTI)
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Visit Hungary: domestic tourist traffic exceeded 15 million people earlier than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Zala has been added to the premium domestic map – Zalakaros is already ahead of Eger and Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price-sensitive consumers, growing expectations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >