AM Secretary of State: the proportion of Hungarian products in public catering should be increased

The share of Hungarian products in public catering must increase continuously in the coming years
Erdős Norbert added that the change was necessary because the proportion of Hungarian products in public catering is 50 percent.
The Secretary of State pointed out that the proportion of Hungarian products in retail stores is 70 percent on average: in Hungarian retail chains this proportion is more than 80 percent, and in foreign retail chains it is 60 percent, but there are some where it barely exceeds 50 percent. (MTI)
Related news
HUF 67bn budget for sustainable water management
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainability challenges in public sector catering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian wildlife management is at the forefront of the world
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The long weekend of October 23 brought in more than 600,000 guest nights
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A star is born – say hello to dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
