REWE offers animal-free cheese in Germany
REWE is offering cheese lovers a new sustainable cheese alternative: Frischhain, a completely animal-free cheese developed by the start-up Formo, is available in three different versions.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/11
The product is dairy-free and is made using Koji protein, which has been used in Japanese cuisine for centuries. Koji mushroom protein isn’t only considered an excellent ingredient for its taste and texture, but its food industry use is also a big step forward in sustainability. //
Related news
Nutella Plant-Based: the world-famous spread is now available in a vegan version
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plants reimagined
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegpreneur Awards: a competition for innovative plant-based products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO food price index remained essentially unchanged in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >